Redigert saus

Saus

Vi leverer kvalitetsprodukter av ypperste klasse innen sauser, supper og krafter.

Fasene underveis til sluttresultatet

 

Den nordiske naturen er kjent for sin renhet. Det er her ingrediensene våre vokser, og de er alltid ferske når de ankommer vårt kuldelager.

Først steker vi grønnsakene og kjøttbeinene i ovnen før de får stå og småkoke lenge på lav varme. Slik kokker har gjort det i århundrer.

For å sikre at kraften vår er fyldig nok reduserer vi den forsiktig ved 80 °C. På dette tidspunktet smakssetter vi også kraften.

Til slutt varmer vi opp den ferdige sausen og forsegler den i aseptisk innpakning. Takket være behandlingen

ved ultrahøy temperatur (UHT) kan våre produkter lagres ved romtemperatur i opptil ett år.

 

Veien fra kunst til vitenskap

 

En god saus krever tid og omtanke – og industriproduksjon krever moderne teknologi. Hos oss investerer vi i det også. Vi har nylig innført en unik overflateskrape, som håndterer ingrediensene med tørste forsiktighet. Små biter av tomat holder seg intakte, kjøttdeig og rotgrønnsaker beholder sin solide konsistens, og løk beholder sin munnfølelse.

 

TILPASS MATEN ETTER SINNSSTEMNINGEN

Før servering kan du alltids sette en spiss på sausene våre, utfra egen smak.

 

Hvorfor ikke prøve følgende:

• Hell litt tomatpuré i vår béarnaise.

 

• Rund av vår kremete peppersaus med en dash cognac og pisket krem rett før servering.

 

• Smak til vår hollandaisesaus med fersk, finhakket dill, appelsinmarmelade, tranebærpuré eller parmesan.

 

• Legg til urter og krem i vår rødvinssaus.